21.5.06

Freaks, guitarres i cintes de video

Reconec que aquest cap de setmana he perdut unes quantes hores navegant per la xarxa. Es el que passa quen totes les coses que vols fer el cap de setmana es concentren a la mateixa hora... després tens molt temps lliure. La cosa es que el "youtube" ha tret fum:
-Freaks eurovisius (sinena Finlandia ha guanyat... dieu-me europrofeta).
-Que passa quan barrejeu mentos amb cocacola
-El payaso rapero (Bernat: del nivell de Mr T i aquell "el peor rapero del mundo")
-Uns quants cops, pinyos i incidents varis
-Els classics del moment "Amo a Laura", el taxista que confonen amb un expert informatic, un noi histeric pq no li funciona un joc d'ordinador (si us plau, que sigui trucat)...

però amb el que encara estic flipant es amb aquest:


http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8

Ja tinc els acords bàsics, ara només em queda practicar una mica els puntejats :P


Home, sempre es millor gastar unes hores de diumenge fent el vermutillo amb els amics que enrampat a una pantalla d'ordinardor, pero vaja, de tant en tant no fa mal!

5 comentaris:

milena ha dit...

El beto et podria ensenyar alguna canço de heavy metal que comença amb un preludi de bach versionat, cosa que sí que em sembla super heavy (mai més ben dit). Al cap i a la fi, sense ànims de desmerèixer aquest noi, el canon de pachelbel són 4 acords ben posats.
Un cop donada la nota (mai més ben dit, de nou) snob (tot i que sense ànims de fer-ho) només volia fer una petita referència al geroglífic del meu blog (geroglífic diria que no és la paraula, però no em surt)...
veig que el dia que em decideixi a personalitzar els links m'ho hauré de currar....per tu, què et sembmla "mar-sal: en el sentit de mar, com el mediterrani, i sal, com el clorur de sodi"
Potser una mica llarg, per un link?

Marçal ha dit...

No pateixis, ara mateix entro al yutube i li deixo un post al mindundi aquest on li dire que la propera vegada s'ho curri una mica més. No, si es que els hi dones una guitarra i una webcam, i t'agafen fins la connexió USB. Piltrafilles!!!!

Anònim ha dit...

tengui,
tengui,
tengui,
tengui,
Merda! aquest no el tenc!! quin és el del noi que s'enfada amb l'ordinador?!

Bernat Agullo ha dit...

ei marcal, aprofita la vida de solter per fer aquestes coses, q dpres les dones no son massa comprensives amb aquests atacs autistes... q te lo digo yo!

(amo a laura i opa, li van encantar pero...)

Marçal ha dit...

Cata:

http://www.youtube.com/watch?v=i9H0R16rLxs

a mi em dona una mica de mal rollo, i espero que massa tardes autista devant l'ordinador no em deixin aixi