17.5.06

l'astrolabi

Continuant amb la meva particular marató d'espectacles, cines i concerts (que d'aqui poc arribarà a la seva fi per qüestions pressupostaries) el dilluns a la nit vaig acabar a l'astrolabi escoltant en directe a Dani Flaco (físicament Alex ubago + el follonero, musicalment sabina + orozco per dir algo).


L'astrolabi és un bar petit-- un "antre" en el bon sentit de la paraula-- on hi fan actuacions del pal un cantautor en un racó i uns 15 o 20 al voltant escoltant-lo. Home, no trobem grans estrelles però és un veritable plaer per la proximitat i la senzillesa. Jo cada cop preferixo musica en viu i en petit format, que anar a grans concerts; i grups desconeguts que et pot sentir una mica més teus, a macroconcerts-espectacle.
Crec que locals com aquest s'han de cuidar, i fidelitzar-hi una mínima assistència. Us immagineu haver esta a la mandragora quan en sabina i en krahe començaven? Quina batalleta a explicar als fills :P

que em vinguin ara a la memoria

L'astrolabi (martínez de la rosa 14 prop de rius i taulet)
Mediterraneo ( balmes prop de diagonal)
El pastís (rambles amb santa mònica)
La cotxera (Virrei Amat)
Llantiol (riereta, prop rambla del rabal)
etc etc

La música de ben aprop te un altre gust. Si sabeu de locals o concertillos compartiu-ho. jo continuaré fent convocatories... de fet, aquest dissabte a l'Apolo (be, això ja és una mica més gran), hi toquen "sol Lagarto". Me n'han parlat molt b, es veu que en directe son tremendos. Per buscar-hi alguna semblança--rollo projecte pandora-- si t'agrada M Clan, això t'hauria d'agradar.

2 comentaris:

Mikel Rius ha dit...

te poc a veure el comentari amb el tema del blog (res a dir, completament d'acord en tot llevat q Sol Lagarto s'assembla a M-Clan; els donen mil voltes!!)

Simplement genial el nom del link de la milena. Aquí em trec el barret i em reconec justament vençut en la meva mania de posar noms curiosos als links.

A seguir-hi!!

Marçal ha dit...

No et facis el modest:
Marçalete on batusi, Mamatio, un home a inventar... només soc un simple alumne del mestre.

:P