3.7.06

un musical al versus

Un company de la cubana dirigeix aquest musical que ara s'estrena al versus teatre (a prop del nacional i just on es van donar a coneixer els del musical més petit). Si us animeu i aneu prou ràpid hi ha descomptes a l'atrapalo.

I ara quatre paraules sobre l'obra directament copiades de www.teatral.net:


"Neix una nova companyia de teatre musical, la Jota, amb ganes de fer-se sentir.

La Jota (jota de Jove i de Joc) presenta el seu primer projecte que veurà la llum el 4 de juliol al versus teatre de Barcelona: John i Jen, un musical de petit format d'Andrew Lippa i Tom Greenwald.

Jordi Vidal i Laia Piró, acompanyats per Xavi Torras al piano (que també n'assumeix la direcció musical) i dos músics més (un percussionista i un cello), expliquen la història de dos germans que prometen estar junts per sempre, John i Jen.

El projecte (i la companyia) neix amb ganes de recuperar u
na línia d'actuació que es va encetar fa anys amb l'espectacles "adéu a berlín" i que es va veure escapçada per la demolició del teatre artenbrut. La Jota arriba amb la intenció de fer renéixer i proliferar el génere del teatre musical de petit format. Fer descobrir a la ciutat espectacles inèdits que és llàstima que el públic desconegui.

David Pintó (que es responsabilitza de la direcció de l'espectacle), Fiona Rycroft i Jose Pedro Garcia Balada completen l'equip."