20.7.06

el paradís i les flors blaves


Avui ha estat un dia de descobertes més o menys culturals.
Com de tant en tant un caprici no fa mal a ningú doncs m'he comprat un cd del "facto delafé y las flores azules" --amb un nom aixi que més voleu-- i per fi he anat a una vetllada de cinema a la fresca. Ni més ni menys que paradise now, que tal i com està el panorama ultimament sembla una peli prou indicada i recomanable. Un parell de detalls a tenir en compte si pujeu a montjuic... arribeu moooolt aviat si voleu agafar un mínim de bon lloc, i tot i ser un defensor del transport public cal dir que els busos llençadora no son una meravella i la cua per agafar-los arribava a la gran via. Ens han recomanat de ruta alternativa agafar el funicular a paralel i caminar una estona. Per baixar esta molt be que algun insensible hagi vingut en cotxe i per tal d'omplir al maxim les places per rendibilitzar la contaminada, et baixi i t'apropi a casa o a un nit bus que no sigui just el que passi per plaça espanya.

ape, de regal us penjo el videoclip dels del cd, que està molt b.

2 comentaris:

pal ha dit...

Espero que amb tu siguin més tolerants, pq de mi se n'han fotut bastant per agradar-me aquest grup...però trobo que algunes cançons valen realment la pena - altres no tant... -.

Marçal ha dit...

No diré noms, pero com a mínim n'hi ha un de les corts power que al comentar el video de la bici --sense saber qui eren-- va reconeixer que li agradava molt.