29.4.06

sa 322 9:40 delayed estimed dep. 11:45

Hola... la cosa és que de cape town a johanesburg el vol surt amb molt retard per culpa de la boira i potser perdem la connexio amb el vol a maputo. a veure com acaba tot. de moment anire escrivint a la llibreta el que ara dec estar passant a l'ordinador. Son les 10:45 i fa tota la pinta que retrasaran encara mes la sortida...
per cape town molt b. a veure, la ciutat en si es petita i amb una bona caminada, uns quants museus i una repasada als llocs mes interessants, doncs tens la feina feta. L'altre visita tipica es Roben Island, que es on va estar empresonat en Mandela.
Però el més bo estava per venir. Com haviem llogat un cotxe a mitges amb una companya de la Maria, quan van acabar les conferencies ens esperaven unes excursions per la peninsula. Aleshores si que vaig tenir la sensació d'estar a l'altre punta del mon, i pq no dir-ho, a l'altre punta d'africa. Els poblets de la costa eren molt guapos- tot i que semblava més california que una altre cosa- el paisatge barrejant muntanya i platja era una passada, la reserva de pingüins fa molta gracia i el parc natural del "cabo de buenasperanza" es espectacular. Ja no podiem baixar més!!!! He omplert la memoria de la camera amb tot de fotos dignes de posarles de fons de pantalla.

(...)


Efectivament vam perdre la connexio amb el vol, i vam haver d'esperar al seguent ( a la tarda), una mica agonic el viatge, no tenia ni ganes d'escriure mes a la llibreta. En fi, Paciencia!!!