12.4.06

La història dels dolars del cap gros

A petició poplular explicar que "la història dels dolars del cap gros" no és la última novela de Dan Brown (entreu algun dia a http://probar.blogspot.com/), sino que es tracta d'una petita precaució que cal pendre quan algú va a l'àfrica i pensa pagar en dolars...

Els bitllets han evolucionat amb el pas del temps, i encara que siguin de curs legal, no accepten els dolars més antics. Només volen els coneguts "popularment" com els del cap gros.

Us penjo unes fotos de la evolució dels bitllets per si mai li heu d'explicar al del banc, no us posi la mateixa cara que a mi. En més gran els últims bitllets emesos, en més petit, els de cap gros una mica més antics i a sota els dolars vells. Espero que acceptin tots els caps grossos i no només els de la última emisió , que despres de l'ampli estudi numismàtic només faltaria que acabes tenint problemes.4 comentaris:

pepe ha dit...

Grande Marçaliku...

Punts a comentar:

- Tremendo que te'n vagis a veure els cap grossos tan lluny!
- Tu eres bohemio o ingeniero? perquè entre teiatros i Afriques estas que te sales...
- boníssima la seqüència de fotos del teu perfil.
- explica moltes coses, que volem saber!

Salut company!

Josep

Macarena ha dit...

Ei Marçalete!
No sabia que marxaves a fer les afriques! Qina sorpresa quan ho he vist:O! No sé ben be quan marxes però ja aniré seguint el teu blog per estar informada. Per cert tb m'ha agradat molt la seqüència del teu perfil..A disfrutar-ho neng!

txesco ha dit...

Ei Marçalete!!

Molta sort pel periple africà!!

Vigila no t'enganxi una swahili, que diuen que son tremendes...

Una abraçada enorme

txesco

Mikel Rius ha dit...

iep, otro rezagado disposat a llegir-te!

Salut!