23.1.11

Des-penjades

Un altre cop cap al Versus.
Dins el cicle "l'aparador"-- que dóna la oportunitat a propostes noves-- els dimarts i els dimecres  podeu veure-hi "des-penjades".   Alerta que nomes estaran les properes dues setmanes!

Repeteix el tandem "d'olor d'ocell", aquest cop la mònica lucchetti com a directoria, i la virginia sanchez com a autora i actriu.  L'acompanyen a escena tres personatges més, que  "a ritme de comèdia, tindran encontres i desencontres que aniran configurant les relacions en les quals es troben immerses en un intent de teixir la xarxa que els permeti sentir-se part del món, part de quelcom que els ajudi a construir les seves identitats"  (tret de la web).

Una obra fresca i facil d'entrar-hi, (no se per que pero a mi em va venir al cap "homes" o "criatures" de les T de teatre), amb una gran posada en escena i ritme  treient tot el suc possible a una escenografia minimalista. I, per cert, una molt bona tria musical per a les transicions (Mònica, si us plau, passa'm el cd!).
Malgrat algun "pecat de joventut" en forma de gag/recurs fàcil , l'obra en el seu conjunt te moltissimes més virtuts que defectes i és, en resum, el tipus d'obra que espero trobar a una sala com el Versus,(un dimecres i per 8€ via atrapalo, molt millor que la primera part de la tornada de la copa del rei contra el betis!)
Recomanable.