16.2.09

L'home dels coixins

GRAN SORPRESA!!!

No m'ho esperava, la veritat, la critica la deixava be, però coincidia un cap de setmana a contrarellogte, no poder veure el barça, son, i un triptic on hi sobresortia el "durada de l'espectacle 2h 45 minuts " buf... podia ser molt dur. però tot el contrari. Tot un trhriller que em va enganxar de cap a peus. De fet, ja podria acabar a la primera part, i tindriem una obra prou rodona. Fent una cosa que no s'ha de fer mai diriem que es una mena de "seven" (la pelicula) més obabakoak (el llibre). Per posar-hi algun però, l'arrencada i algun topic de poli bo poli dolent. Pero em va semblar una trama fascinant, i una manera d'explicar-ho i posar-ho en escena gens facil i molt aconseguida. M'agrada aquest enllaç d'histories. I res, afegir-hj poc pq suposo que par del secret va ser anar sense expectatives exagerades, i--això si-- amb molt bona companyia. Gracies per les entrades company! Ara a buscar una dat per al projecte chejov!

4 comentaris:

Santi ha dit...

Sempre he coincidit amb tú en els gustos teatrals. Anava a veure "Mort d'un viatjant", peró no quedan entrades. He agafat per "L'home..." .
Si la sorpresa és la meitat de bona que amb "La forma de les coses" ja estaria content.

Marçal ha dit...

Hola antonio. Gracies pel comentari. A veure si hi ha hagut sort i t'ha agradat l'obra. I ja ho saps, si mai vol suggerir-ne alguna, aqui serà benvinguda la proposta.

Jaume Rovira ha dit...

Champion, és que el nene sap triar,,,,,,,,,


Bé ja tenim data i entrades per las mujeres soñaron caballos, del projecte......

A mi també em va agradar molt l'obra i ara mateix tinc un mono brutal, després de mort d'un viatjant (que em va encantar) i el pillowman (que va ser l'hostia) en dues setmanes seguides, ara aquest paron no es pot aguantar.

pal ha dit...

Em va agradar molt aquesta obra, la vaig gaudir - dintre de l'angoixa, pq les històries tela...però em va enganxar molt.