8.2.09

Convocatoria de Vermut.

Doncs aprofitant que s'apropa el meu aniversari, i bebent de l'esperit del "mucho pincho", quedeu convocats a casa el dia 22 (diumenge de ressaca carnavalenca) per fer un vermut popular i de passada, els que no l'heu vist encara, podeu xafardexar pel pis.
En principi ja passo l'adreça i els detalls per mail, pero vaja, que si llegeixes això segurament es que estàs convidat (volei, uni, trio la la la, sant perencs...).

La idea es que la gent porti alguna cosa per picar o beure (i si em permeteu ser una mica exigent, s'agrairia que no fos una bossa de patates) -Tampoc cal fer un montadito d'alta gastronomia, pero estària b que fos una mica original--. Jo ja poso un parell d'ampolles d Yzaguirre i varies coses per picar.
Més detalls en breu.

2 comentaris:

Núria ha dit...

hola marçal!
quan és el teu aniversari? moltes felicitats! llàstima que el 22 no seré a Barcelona :(
no sabeu pas com trobo a faltar voltar per allà i les sortidetes que haviem fet, tinc ganes de repetir una ferrata!
bé, doncs, esperant tornar aviat,
salutacions desde Tres Cantos :)

Jaume Rovira ha dit...

La cata de vermouts va estar molt bé, al final quin va ser el guanyador??? jo vaig votar pel 2. Tota la teca molt bé i molt variada desde les magdalenes de curry, als farcellets amb anous, tiramisu, el pastis de xocolata amb anous (ho sento pero no recordo el nom),.... etc sento deixar-me les infinitats de delicadeses.

Moltes gràcies al sr. Marçal i al Sr. Cesc per l'hospitalitat de brindar-nos eixe pisazo que tenen.

Un abrazo i fins la propera cata de vermouts.

Jaume