12.2.09

enderockant

Dimarts van ser els premis enderock a la sala bikini.
Prou curios; pq entre quedar-se a casa mirant l'enessim casi impossible de house o sortir amb uns quants a fer el got i a escoltar una mica de música en directe, sempre pinta més bé la segona opcio.
M'esperava que seriem quatre gats, i pel que vaig veure em sembla que es va quedar gent a fora i tot (si es que no es pot anar gratis als llocs!!) i per cert... gracies cata pel salt temporal a la cua!!!
Per fir veure en directe (encara que només fossin tres cançons) els Manel, i Roger mas (gran! molt gran!). I com a curiositat, nuria feliu en plena forma (jo de "jove" vull ser com ella) i monica green versionant el tren de mitja nit (quasi tan be com la carxofa i la ceba). Fi de festa amb belda i els badabadocs. Mira... ja podem dir que hem ballat el paquito chocolatero a la bikini.

3 comentaris:

Bernat Agullo ha dit...

ei -- el meu germa em va recomenar els manel aquests, i en soc completament adicte!! i mira q a la primera dius "pero esto q es?!" --- el roce fa el carinyo i mai mes cert q amb el manel...

quim ha dit...

Tutututurutututu Hey! Hey! Molt bons els badabadocs i tant! Ja un concert complet de festa major amb ells, ha de ser realment divertit.

Jo de tota la gala em quedo amb el Roger Mas i també els Manel, força curiosos en concert...

Lentejitas ha dit...

Borinot, borinot, borinot!!
Per mi els millors van ser els de folk, però els badabadocs van ser un bon fi de festa
:P
De totes maneres el poster del enderrock era força enganyós, perquè m'esperaba heavy metal "Síiii!!" i va resultar ser mes aviat música ligera.
Em va agradar molt, pero no vaig poder veure res :(
L'any vinent aniré amb uns bons talons
;)