12.12.08

jo soc la meva dona


Ja fa uns dies que hi vaig anar, en un "atac de ticket-3" que de tant en tant es saludable.
Aquesta obra es prou interessant. Un text inquietant, sobre la figura (real! si em fio d'una lectura en diagonal pel google) de Charlotte von Mahlsdorf. Un transvestit alemany que va sobreviure a l'alemania nazi i a la comunista. Amb aquest punt de partida ja us podeu immaginar!!. El problema ( o la gracia) és la serie de perjudicis amb el que encaro una obra on l'unic protagonista es en Joel Joan. Aqui s'ha guanyat una mica del respecte que li he anat perdent en segons quines obres. Menys en alguns excessos, ja sigui per la força del personatge, ja sigui per la direcció o sigui pels seus porpis merits (que carai!) aqui hi ha una bona feina.

http://www.lavillarroel.cat/c/showing.aspx


3 comentaris:

Marc i Núria ha dit...

Aquesta la volíem (més aviat jo pq al Marc no li agrada gaire en Joel Joan)! llàstima pq se'ns ha passat!
em pensava q ja no funcionava el ticket tres?? Si no m'equivoco, ja no es poden treure entrades d'última hora i rebaixades a plaça catalunya, no?? M'ho pots aclarir Marçal, si us plau?
abraçades i bon Nadal!

Marçal ha dit...

Doncs jo la vaig agafar per ticket-3. Aquell dimarts només hi havia disponible la del joel joan, i no se si per festes o caps de setmana la cosa funciona, pero entre setmana jo ho vaig fer servir.

La nova de la villarroel (nom japones irreproduible) també fa bona pinta!

Marc i Núria ha dit...

La setmana passada vam anar al teatre Goya a veure "Els Nois d'Història". Ens va agradar força, amb el tresC feien descompte.

Bona nit!