20.9.08

La ruta del vermut

Una vella aspiració de delgació va ser fer una ruta de bars per barcelona (ai aquella cedeii!... ai aquella nit d'expedició! ... ai el "bar ca la xisca"!!!) Doncs els del time out -- que ve a ser com la guia del ocio de tota la vida pero una mica mes fashion-- va treure en un dels primers numeros la ruta del vermut. Costum en vies d'extinció que cal recuperar. Aquell número ha estat curosament guardat i ja puc dir que porto una petita investigació al respecte.

La gracia es trobar llocs desconeguts (les braves d'en tomas i les tapes del quimet i quimet son poc originals) i per ara he vist de tot. Gran descoberta a la barceloneta amb el bar electricidad (quines anxoves! ), i el bar oller per la zona de verdaguer . També em va fer gracia que la llesqueria fermin, a camp de l'arpa, estigués a la llista (je je , ja el sabia aquest!). I la decepció ha estat la zona de sant andreu (sort que la companyia era bona), no hem trobat vermut de la casa (o martini o cinzano), el classic versalles es ara una cosa més aviat moderneta (aixo si amb unes bones braves), i el que mantenia el tipus pero no matava era el colombia (la veterania sempre es un grau).

Encara en queden molts per visitar, que es vulgui apuntar, els dissabtes i els diumenges al migdia podeu mirar de trucalitzar-me. La propera zona a investigar... poble sec i gràcia.


4 comentaris:

Mikel Rius ha dit...

electricidad conegut! I per allà prop hi ha el vaso de oro, un altre imperdible.

No et dic q no ens apuntem en alguna d'aquestes, és horari Èlia! :D

quim ha dit...

Puc dir que les expedicions vermuteres valen molt la pena, avui hem conegut mitja Barcelona caminant i ja hem pogut marcar dos vermuteries com a pendents! I sense contar que Gracia ha deixat el llistó prou alt sobretot per la relació qualitat-preu

Per mi la següent cita ha de ser el vermutisme extrem al Guinardó i visitar algún dels clàssics a Barceloneta o Poble-Sec.

Prometo a la següent demanar vermouth...

Jaume Rovira ha dit...

ei champion,

Si mai et dona per ampliar la teua ruta del vermut per terres hospitalenques, just al costat de casa, al Celler 1912 del carrer Josep Prats (barri del centre) es fa un vermutillo guapo.

Un abrazo.

Jaume

Anònim ha dit...

Demà vaig a Sant Andreu a provar el Versalles i el Colombia. Em podeu dir algú on trobar la llista dels millor llocs a BCN. M´hi vull dedicar els dissabtes durant una temporada. Merci