20.4.08

Concert tr3sC

Per celebrar el segon aniversari del club tres C, munten un concert gratuït aquest divendres. Només cal fer un "acopio" d'entrades a base de coneixer gent socia del club.
Copiat directament de la seva web



Data: 25/04/2008

Horari esdeveniment: Divendres 25 d´abril, a partir de les 19 h

Espai: Espacio Movistar

Sala: Campus de la Diagonal. Portal del Coneixement

Adreça: C/Pascual i Vila s/n

Població: Barcelona

Com arribar-hi:

L3 - Zona Universitaria. Bus: 6-7-15-75



Programa:

Fem 2 anys i per celebrar-ho hem organitzat un concert exclusiu per a tots els socis. Tenim un gran cartell format per alguns dels millors grups del panorama musical actual com Antònia Font, Facto delafé y las Flores Azules i Mishima. Reserva les teves invitacions i podràs assistir al nostre concert d´aniversari, a l´Espacio Movistar. No t´ho pots perdre!!! El cartell:
Mishima, ja va presentar el seu disc Qui n’ha begut en tindrà set tota la vida el passat 9 de gener en un concert TR3SC amb un gran èxit de públic.
La gran acollida del concert TR3SC del passat 25 d’Octubre de 2007 amb Facto Delafé y las Fores Azules, va fer que el mateix dia del concert s’hagués de buscar un nou emplaçament amb el doble de capacitat per tal d’acollir tot el públic.
Antònia Font ha passejat el seu directe amb gran èxit per tot el país. Després d’exhaurir tot l’aforament del Gran Teatre del Liceu amb les cançons del seu darrer disc Coser i cantar (Guanyadors als XII premios de la música, en la categoria de millor àlbum de pop), els de Mallorca aterren al Espacio Movistar per presentar la versió més elèctrica del seu repertori. Aquesta vegada, només per a socis del TR3SC.