4.7.07

5 hores mes tard...

Suposo que anava tan concienciat que duraria molt, que al final 2666 no se'm va fer gens llarga. De fet, com cap historia dura més d'una hora, es com veure 5 obres curtes, passa b. L'espectacle en si esta molt b. Una posada en escena molt "Rigola": imatges, musica, impactes, una mica de dansa (ferran carvajal!!), grans actors... I el text... deixem-ho amb interesant i emocionant. Aqui és on hi vaig trobar el (meu) petit problema. Després de la xerrada de l'altre dia, anava també massa concienciat que el text seria el millor que havia escoltat amb molt de temps. Es el problema d'anar amb les espectatives tan altes. Suposo que si no hagués sentit res de l'obra i l'hagués anat a veure sense més, n'hagues sortit més impactat. Això també va a dies.
Gran descobriment d'Andreu Benito (mmm i revisant on ha sortit aquest actor resulta que ja l'havia vist abans).I com la reposaran a partir de setembre (crec) unes quantes advertencies.
-No esta mal vist portar una mica de menjar i beguda (en plan futbol) per als entreactes, pq la cua del bar tendeix a infinti. això si, al descans llarg donaven un pica-pica mexica.
-La "parte de los crimenes" (4a historia), es prou forta com per donar-te una mica de mal rollo. alerta les tietes.
-Pots passar-te una setmana cantant regaeton.