4.3.07

decepcio musical

He encomençat a esborrar de la llista de "pendents" algunes obres de teatre. Sort diversa. Estic perdent ull clínic!!!
La de monolegs de "la apoteosis necia" de "el cansanció", va ser prou correcte. sense més. També hi va jugar en contra que al canviar el dia habitual en que es representa, al teatreneu erem poca gent, i vulguis o no sempre queda una mica més trist.
El musical del divendres del llantiol ja va ser tota una altra historia. Jo crec que vergonya aliena es la millor descripció, i es que no vaig marxar als deu minuts pq no vaig poder. De 69 comentaris a l'atrapal 68 eren per alabar-los... pero quants amics tenen aquesta penya a la xarxa!!! Només un paio tenia la veritat. Em sap greu rajar d'una obra pq sempre hi ha una feina al darrera, pero una cosa es fer una obra sense pretensions i l'altre es fer un festival fin de curso. En fi... mantinc que al llantiol hi ha petites joies, i alguna que altra pedrota.

Els proper objectius:
Plataforma
Antigona. La tornen a fer!!! teatre classic del bo. Només un més.
En defensa dels mosquits albins... que ja la tinc adjudicada amb ma germana.


Seguirem informant.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Marçal, "Antígona" versió Broggi la vaig veure l'any passat... i no te la perdis!!! I una recomanació: "La millor nit de la teva vida" al Versus Teatre. Hi vaig anar ahir i penso que t'agradarà, afegeix-la a la llista... Bé, si no t'agrada, t'aguantes... per haver-me dut al Llantiol divendres :-P

Salut
Mercè

Marçal ha dit...

mmm, la segona vegada que em parlen b d'aquesta obra del versus en menys de 24 hores... ho tindrem en compte!!!.