21.6.06

FESTA MAJOR A ST PERE

A qui pugi interessar, concerts gratis, descontrol a la barra i a sobre dissabte exhibició de cotxes 4x4 en un circuit d'obstacles, rampes i rases. Tambe durant el dia hi ha un mercat medieval i potser el diumenge fem un partit de belit. Aqui hi ha més barreja de generes que al forum!!!

Com a dada, jo encara no se si aquell cap de setmana marxo fora d'excursió amb els de la universitat. De fet el divendres si arribo al concert ja ho fare tard pq tinc entrades pel teatre.



4 comentaris:

Bernat Agullo ha dit...

ei, quan dius els de la universitat, exactament aqui et refereixes?

Marçal ha dit...

Anem a can batlle a fer una festa, no ho sabies? :P

De fet, encara esta per confirmar, va sortir l'altre dia tot xerrant a la festa d'en lluís. El principal impulsor era en Joan Morey i les possibles victimes, doncs immagina, mauris, agus, jo... ves a saber gent jove de delegacio! A veure on ens vol portar.

Anònim ha dit...

jo sempre cito la mateixa anècdota... el llençament de bales de palla al sord per l'esquena pq no ho senti, a quina hora és?

milena ha dit...

quan he vist "els de la universitat" per un moment he pensat que tenies amics de l'escola a part de nosatlres. Quin ensurt!
ja li proposaré al joan qua ho canvii de dia, que aquell no puc...i què coi, que li he trobat el gustillo a això d'anar canviant a la gent de lloc i d'hora