11.6.06

descarregues del mediterraneo

Per Balmes, més o menys a l'alçada de rossello hi ha el -- conegut i durant una època molt concorregut per alguns de nosaltres -- bar mediterraneo. Alla hi fan actuacions en directe, bàsicament un cantautor amb guitarra fent versions. De tant en tant hi ha alguna actuació sorpresa d'algun famosillo. De fet, si al programa del Buenafuente ha sortit algun guitarrero, potser te'l trobis aquella nit al medi.

Com tampoc es qüestió de deixar el fetge i la cartera en aquest local a veure si enganxes un dia bo, es poden trobar actuacions penjades a la seva pàgina. Per algunes t'has de donar d'alta, però es gratuït.

http://www.elmedi.net/mp3.htm


Us recomano escoltar les del Jorge Drexler (!) i el Pedro Javier Hermosilla. Estan prou b. Encara estic investigant les altres.
Com a sorpresa, he trobat un tros de monoleg de "el cansancio" que també esta prou b. Son els topics de Pq l'espinete va en pilotes pel carrer i dorm en pijama, pero explicat amb gràcia. Aquesta gent actua al teatreneu em sembla. També els hi miraré de seguir la pista.
Ape... a descarregar megues!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Òndima! Quina casualitat, hi vaig anar dissabte per primer cop! Vaig sentir a un tal Albert i un tal Juanjo i no ho fèien pas malament! Encara que una coronita em va costar 4,5 pufes... ho trobo massa!:-)

Mercè

Marçal ha dit...

home... de fet pagues l'actuació. El pitjor és quan està molt ple i et fan compartir taula amb la penya... ei! una mica d'intimitat siusplau!

I a sobre no se si dissabte donen crispetes o es fan el ranci.

Més barato, més petit i més aprop de zion (pq el situis).. l'astrolabi.

pal ha dit...

Ei, pues ja avisareu quan hi hagi algo interessant, que ho tinc al costat de casa i a més a més, tindré tot el temps del món pq seré lliure!! bé, ja avisareu doncs.