12.10.12

Les millors ocasions

Canviant el registre de les obres que he vist a la flyhard ( sala imprescindible i que cal seguir de ben a prop), aquest cop ens enfrontem a un thriller un pel angoixant i amb un punt de violencia.
No es tracta doncs d'una obra amable o lleugera sino feta amb tota la intenció d'inquietar a l'espectador.   Tant el text de Jordi Casanovas  com la direcció de Feran Utzet ho aconsegueixen amb escreix.
La comparació (sembla ben bé un homenatge) amb alguna escena  de Tarantino es inevitable: cinisme i una mica de sang i fetge  durant més d'una hora.

Només criticar algun moment del text una mica masa inverosimil ( home... un lavabo es un lavabo i no una sala  d'un hospital) i l'augment de tarifes respecte els preus habituals. Sort que la flyhard encara et deixa triar, i amb un mica de culpabilitat al cos encara pots pagar només 10 euros.
Per la part positiva, la tensio s'aguanta durant tota l'obra, i en particular hi ha un parell d'escenes (no entrarem en detalls per no desvetllar res) on realment es màxima.  I com a fi de festa, una mica de roger mas...endavant les atxes!!!!