4.8.12

Oracles (teatro de los sentidos)

Les obres , o més ben dit "experiències", que porposa "teatro de los sentidos" tenen una mena d'efecte balsàmic.  Aquesta barreja de tunel del terror poètic i sensioral poden convertir el final d'una atapeida setmana laboral i un comiat, en un bona vetllada.

Més en la línea del primer treball que vaig veure ("el eco de la sombra") i amb un muntatge molt semblant, aquesta companyia aconsegueix que entris en el seu món i que a mes de veure i escoltar aprofitis el tacte, l'olor i els gustos.   L'únic però es que el record de "el eco de la sombra" es molt fort, i la capacitat de sorpresa i fascinació ja no es tan gran . Una mica com passa amb el circ de solei, que continua sent  perfecte però ja no es el mateix.


Pels que mai no hi haguéu anat mai, crec que es una de les companyies imprescindibles, i no n'explico més perque aquesta si que es una obra que com menys en sapigues millor.  Nomes cal anar amb la ment oberta.


1 comentari:

A_Gràcia ha dit...

Vaja, m'has deixat amb les ganes de veure-la! Estava buscant informació sobre aquesta obra perquè tinc un descompte 2x1 al teatro de los sentidos i volia referències abans d'utilitzar-lo, M'agraden les activitats diferents...