24.6.10

Comedy tonight

Ja ho té aixó el llantiol, dóna oportunitats de veure companyies joves amb propostes interessants per petit format i amb un salt de qualitat respecte els espectacles de teatre -per dir-ho d'alguna manera- aficionat. Els divendres a la nit, un recull de temes de músicals lligats entre si a base d'una mena de joc entre el presentador i els cantants. Si bé aquest inici en plan comedia no hi juga gaire a favor, a mesura que l'espectacle avança va guanyant en complicitat amb l'espectador i se centra en la música (que és el motiu principal d'anar-la a veure). Bona tria (West side story, mar i cel, golfus de roma...)

de la web del llantiol:

Repartiment: Núria Cuyàs, Llorenç González, Robert González, Lluna Pindado, amb Ariadna Cabiró al piano

El famós actor i cantant Llorenç González presenta el recital Comedy tonight, que compta amb la presència confirmada de tres prestigiosos experts en la matèria del teatre musical; Robert Gonzalves, Nuraya Cuyas i Lune Pindadeau. Tots quatre faran una anàlisi exhaustiva i científica de les arrels del teatre musical i de la veu humana, però ben aviat el presentador començarà a dubtar de l’autenticitat dels seus convidats…

El recital ens portarà a la interpretació de conegudes peces del panorama musical d’arreu. Peces d’autors tant diversos com Gilbert i Sullivan, Kurt Weill, Leonard Bernstein, Stephen Sondheim.

Una cita obligada per tots aquells que estimen el musical... però també per aquells que l’odien.