4.10.09

1984

Una mica per lluir les ulleres de pasta, pero vàrem aconseguir entrades per a 1984. Dirigida pel Tim Robins, en anglès amb sub(sobre)títols, un només pot que alucinar amb la vigència de l'obra de george orwell.

L' adaptació a teatre està molt aconseguida. Aconsegueix agafar tot l'esperit del llibre, i portar-la a escena amb un bon i angoixant ritme. El fet d'haver-la de seguir amb la traducció, i no estar-hi acostumat, fa que un es perdi detalls, però gran experiència.

Amb ganes de rellegir 1984 i rebelió a la granja.

Llastima que només han estat 4 dies a barcelona.Com a dada (2.0) la primera càmera de vigilancia es va instalar a la plaça george orwell (alies la plaça del tripi). Anecdota més que repetida en la promoció de l'obra, tot sigui dit, i es que potser seguim els designis del gran germà...


1 comentari:

Marc i Núria ha dit...

El curs passat em vaig llegir 1984en VO.S'entenia molt bé. Angoixant d veritat, hi havia moments q havia de parar d llegir.Per això i per altres coses el recomano efusivament. Fa pensar. Després d'uns dies de llegir-lo encara em rondava pel cap.M'hagués agradat veure l'obra d teatre.
Abraçades,
Núria