27.8.07

se atromenta una vecina!

Tempesta d'estiu de les bones!
Com a ultima nit de vacances, les festes de vilanova del valles --segurament les mes deficitaries de la comarca tenint en compte el cartell (4 grups entre ells gossos) i el numero d'espectadors-- calia fer-la grossa, i se atromenta una vecina es un grup "agrait". Tony manero + Yuri y su orquesta de cosmonautas, per dir alguna cosa. Aquesta gent ha aconseguit fer que tota la plaça rius i taulet cantes "bola de drac" durant les festes de gracia. Els tenia a la llista de pendents des de fa temps, depres de varies recomanacions (mikel, premi per ser el primer) i de fet, semblava que els anes esquivant pq van tocar al costat de mozart un dia i al costat de st pere l'altre... en fi, el que semblava una nit sense sortir, va acabar amb concertas de versions, ballaruca dicso, batucada i gent que demanava cigarros (gag inter).
la seva web aqui


3 comentaris:

ccanyelless ha dit...

I que me'n dius de N'Estanislau Verdet?!Tocava el mateix dia a Vilanova.
El sentires? te va agradar?! Jo en soc bastant aficionada, m'agrada molt!:-)

Els músics de n'Estanislau són els mateixos que els de Se atormenta una Vecina. Boníssims també!

Mikel Rius ha dit...

merci pel guinyu! Però la veritable descoberta és la q has marcat abans. Fa ja fa mesos q la Pegatina se m'ha encallat al mp3 i no hi ha manera de borrar-los i posar ningú més!

Posa-ho a la mula! Bonissim!!

Marçal ha dit...

Ei cata... n'Estanislau Verdet em fa por je je, vaig pillar el cd a la biblioteca i em va semblar més boig que quimi portet i adrià puntí junts. A més quan vam arribar ja havien acabat.

Tema pegatina... be eh, el que passa es que al concert pujavem la mitjana d'edat... vam haver d'anar una estona a Pascal Comelade per sentir-nos joves :P