7.6.07

La marato de l'espectacle

Home... no es l'ambient de Tarrega, pero si que per molt poca pasta pots fer un tast a molts espectacles. Amb els anys que fa que funciona... Es el primer cop que hi vaig, i només per un parell d'horetes quan amb l'entrada en tenia per tot el dia. Pero vaja. Per fi una actuacio de la Laura, vinguda expressament de Bruseles, avisada amb la seva puntualitat i previsio habitual -- pels qui no la conegueu es del sector artistic de sant pere--.
La resta de coses que vaig veure, doncs sincerament, una mica de tot i molta patilla. La gent entregadissima això si, tant de bo el public fos sempre aixi.

En fi, una bona proposta a tenir en compte l'any que b, sense apuntar-s'hi tant precipitadament i estudiant una mica el programa.


3 comentaris:

pal ha dit...

Alguna recomanació teatral per una que fa mil anys que no trepitja un teatre? Vull anar a veure algo però no sé el que...Se'm va passar "Marat Sade" i em van dir que era impressionant.

Marçal ha dit...

Ara hi ha arcadia al TNC, rarota (ojo que son 3 hores) pero tothom diu que esta tan b i passa volant. El problema... trobar entrades i que s'acaba d'aqui poc.
I ja tinc alguna cosa marcada del program del grec 2007. Ja anirem informant.

Isis ha dit...

Que, Marçal, com va anar Muchachito Bombo Infierno??? Vas enredar a algú per acompanyar-te??? la propera vegada m'hi apunto, eh??