6.1.07

Anyoraré a la RDA i a Naranjto

Yugoslavia, URRSS, RDA, Naranjito, Las ultimas olimpiadas en EEUU fueron las de los Angeles... Tot aixo a passat a la historia!!! Els reis--que ho saben tot-- han entrat al segle XXI i han renovat el meu estimat Trivial. S'ha acabat contestar la pregunta abans que l'acabin de llegir, i sentir-se dir "es que te'l saps de memoria..." Acomiadem a la ballena (AZUL!), a l'Atolon de Mururoa, a Sergio Leone i als grans Lagartijo i Frascuelo, sense passar per l'Eurotunel, Indurain i Mario Conde.

Vaig a Estudiar-me les preguntes!!!!!!!!


PD Per cert Oriol... espero que aqui no preguntin sobre el free jazz (que no es diferencia tant del jazz free). Va ser injust, ho reconec!!!.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

free jazz, jazz free... que t donin pel cul, q pel cul t donin...
el reconeixement de la victoria ha trigat però ha arribat.
ara ja nomes tinc ganes de guanyar la primera partida del teu nou trivial, jajejijoju.
Uri

Mikel Rius ha dit...

al meu cosí tamb´eli van portar els reis un trivial nou... em vaig quedar de pedra!

dels sis temes historics només queda un, el d'esports. La resta cine, televisión, famosos, i no recordo la resta... però res de geografia, historia, ciencies naturals, literatura...

tot evoluciona i si la societat s'emburreix, el trivial i va darrera!

Marçal ha dit...

comor!!! a la meva edició es mantenen les "categories" de tota la vida. Ara be, tb vaig veure que existeixen trivials de diferents tematiques (em sembla que n'hi ha un nomes de cinema i espectacle), n'hi ha amb DVD etc etc. Pero jo tinc el genus... vamos, el de sempre!.