6.11.06

Negra i Criminal

Ei familia, l'altre diumenge vaig anar a veure un espectacle mig obra mig concert que esta prou b... per 6 euros a l'atraplo, res a objectar.
En Dani Nel.lo és un d'aquells personatges que no se ben b pq, però li he anat seguint la pista. Per exemple tinc un CD de "dani nel.lo y la banda del zoco", vaig veure'l ja fa temps fent un espectacle a la sal brossa que em va sorprendre... Doncs ara a la sala muntaner, ens explica unes quantes histories de novela negra (en plan contes curts), amb musica en directe per acompanyar-ho. No és l'obra del segle ni molt menys, de fet... es podria discutir com "recita" les històries, pero no deixa de ser una bona proposta. La musica en directe sempre és d'agrair.

De sempre les meves passions han estat la música i la literatura. En concret, el jazz, el rythm ’n’ blues i la novel·la negra. Doncs tot juntetPer cert, la cartellera esta plena de bones propostes
Uuuuuhhh, european house, el tamariz (!!), carnaval, etc etc etc. Llastima que no tingui ni temps ni pressupost per totes. Per ara només esborro de la llista de pendents "carnaval". Galceran es tota una garantia tot i que potser no es la seva millor obra (despres del metode grolhom les comparacions son odioes).

2 comentaris:

mikelrius ha dit...

prenc nota q també sóc un seguidor (més aviat passiu) del dani nel·lo

pal ha dit...

Ei, quant de temps sense postejar! Merci per ser lector incondicional. El fotolog ha concentrat darrerament les energies bloggueres. Val a dir que és molt més fàcil d'actualitzar...seré mandrosa...