13.9.06

se va el caiman, se va el caiman...

Vigileu pq al final resultarà que les llegendes urbanes no son tals, i es tracta de veritats que han traspasat les gruixudes parets dels conspiradors ocults al poder (com per exemple en Bernat, que ja sabia allo de que plutó no era un planeta --perdoneu el gag intern-- )
El bayleis amb cola es un arma quimica mortifera, una tieta d'un amic meu va assecar el gat al microones, i el subsol es ple de cocodrils i si no ...

Una família troba un cocodril de gairebé un metre al pantà de Collserola

EFE
BARCELONA



Una família que passejava per la muntanya de Collserola, al municipi de Sant Cugat del Vallès, va localitzar ahir un cocodril de gairebé un metre de llarg en un petit pantà d'aquesta zona boscosa pròxima a la ciutat de Barcelona.
(...)

L'animal va ser trobat per una família que passava el dia al pantà de Can Borrell i que, mentre observava les carpes del llac, va veure com entre els peixos es movia un petit cocodril, segons ha informat el departament de Medi Ambient.

Intent de captura


Abans d'avisar el Cos d'Agents Rurals, la família va decidir treure l'animal d'allà pel seu compte, sense valorar les conseqüències de l'acte, intentant capturar-lo amb l'ajuda d'un llaç i una samarreta.

No obstant, el cocodril va mossegar un dels seus captors, sense que, per sort, la ferida li comportés greus conseqüències, ja que un animal d'aquesta espècie podria haver provocat ferides de consideració.
(...)

Després de l'incident, la família va optar per alertar de la peculiar troballa el Cos d'Agents Rurals, que es va fer càrrec de l'animal i el va traslladar al Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya, a Masquefa (Anoia).


(el periodico de catalunya)

1 comentari:

Mikel Rius ha dit...

q hi hagi un cocodril per collserola tampoc és tant extrany. El veritablement destacable de la noticia és el imaginar-se a la familia de domingueros, samarreta i corda treta del malatero en ma, capturant-lo.
Fantàstic.