31.8.06

facin les seves apostes...

la porra esta oberta, quan trigaré a cantar allò de "me han robao la mountainbike, fue un yonki de la plaza real..."?
per ara la guardo al balcó fins que l'embruti una mica i no sembli tant nova pero segur que cada cop fara més mandra pujar quatre pisos per les escales amb una bici a les mans, així que espero que els 99 eurassos que els senyors del decathlon s'han embutxacat per aquesta joia de la mecanica quedin amortitzats rapidament (son unes 10 t-10´s i una carrera amb taxi).

Per cert, despres de canviar el tranquil carril bici de la diagonal per la pura jungla de l'asfalt m'he plantejat molt rapidament d'anar per les aceres i amb les contra-direccions que facin falta per tal de salvaguardar la meva integritat fisica. Vaig a informar-me a pagines de bicis sobre com m'he de comportar pero s'agraexien suggeriments, rutes, trucs etc etc. Per cert quan no hi ha carril bici, i vaig pel de més a la dreta... he d'anar pel carril bus ???? es que allo vermell amb rodes és mooooolt gran!!!!!



el gat diu que no em durara ni dos dies...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

em sembla recordar que amb bici has d'anar pel carril mes a la dreta que no sigui bus, es a dir, has d'anar entre l'autobus i la furgoneta de 'reparaciones martinez' --- jo em quedaria amb l'autobusero, q com a minim es un pofessiuna, tu sabes. Clar q sempre pots anar fent slalom de iaies. Per cer aqui al japo les bicicletes van per les voreres a pinyon a grans velocitats, i sobretot a molt curta distancia dels vianants

Anònim ha dit...

bohemi_sc dice:

quan pasis una vegada per sota les rodes veuràs que allò vermell tan gran no hi ha per tant...

per cert, m'agrada el gat olorant la roda...

ara et convertiràs en un dels odiosos ciclistes que no respectren res i fan el que volen causant accidents per allà on passen?

jejejejeje

milena ha dit...

bones....
el primer que t'aconsellaria és que vagis a viure a algun lloc on hi arribi el carril bici...
mentrestant, però, jo aniria pel carril bus (són grans, però no van follats), i, sobretot, has d'anar pel centre del carril, perquè sinó els cotxes t'intenten adelantar, i si hi ha cotxes aparcats, allunyar-te'n, perquè una porta oberta en mala hora no et tiri al terra.
De tota manera, a mi em fa molta por anar per la calçada...
El que millor et pot ajudar seria el baldiri o el bacc, http://www.bacc.info/
jo qun vaig per l'acera on no hi ha carril bici rarament supero els 0,002 metres per minut perquè no demano a la gent que s'aparti...em sabria greu donar més mal nom a la comunitat ciclista...això sí, quan algú passeja pel carril bici, i, sobretot, amb els cotxes que hi aparquen, sóc inclement